Yıl 1867 , Bursa Kayhan’da Mehmet oğlu “İskender Efendi” kuzu etini öncelikle sinir ve kemiklerinden ayırır, dikey bir çubuğa kat kat yerleştirir ve dik olarak tasarladığı mangalın önünde döndürerek mangal kömüründe bu harmanı pişirir.
“İskender Efendi”'nin kurucusu olduğu ‘’İSKENDER®’’in lezzet öyküsü 3 kuşaktır reçetesine sadık kalınarak devam etmektedir. Yeni kuşakların bu lezzet öyküsünü aynı ilk gün gibi özgünlük , misafirperverlik ve kalite anlayışıyla günümüzden geleceğe taşınmasını hedefliyoruz.
Kurumsal Değerlerimiz ;
Yönetimimiz ve tüm çalışanlarımız kurumsal kalite ve gıda güvenliği kültürünün sürdürülmesinden, süreçlerin sürekli iyileştirilmesinden ve ürün güvenliğinden sorumludur.
Şirketimiz, uygulanmakta olan yönetim sistemlerini, yasal ve müşterilerimizin gereklilikleri konusundaki bilincini tüm iş ortaklarımız ve tedarikçilerimiz ile karşılıklı faydaya dayalı ilişkiler kapsamında geliştirmeyi taahhüt eder.
Kebapçı İskender Turizm ve Gıda A.Ş ; Kalite ve gıda güvenliği faaliyetlerini bilimsel verilere dayalı, sürdürülebilir önleyici yaklaşım, açık iletişim, takım çalışmaları ve denetimlerle tüm organizasyonunda mükemmel olarak yürütmeyi hedefler.